Nakit za novu svjest

Misljenja kupaca

Misljenja kupaca

 • Nosim ove narukvice već neko vrijeme. I kako bih to trebala opisati ?! ... usmjeravaju moj život, ponašanje, misli i moj profesionalni život u drugom, pozitivnom smjeru.

  Doduše, u početku sam bila sumnjičava ... Pronašla sam narukvice i još ih volim. Ali za mene je to bio samo niz brojeva. Pitala sam se: Kako brojevi mogu promijeniti moje "postupanje"? Ali što mogu izgubiti ako ga ne probam?

  Pa sam samo pokušala! ... Bavim se narukvicama, dirala sam ih, ponavljala brojeve naglas i što znače brojevi. Primijetila sam da imaju efekta. Ne mogu opisati kako brojevi rade. Možda je na podsvijest utjecaj i usmjeravanje brojeva.

  Samo znam da sam od tada postala opuštenija. Djelujem više ciljno usmjerenim u mnogim stvarima. S mnogim stvarima se bavim drugačije. Primjetno je kako se lako nosim sa situacijama koje su me nekad koštale puno energije.

  To utječe na moju obitelj, moje zdravlje i moj poslovni uspjeh. I to ne beznačajno.
  Od tada su mi narukvice stalni pratitelj. Daju mi snagu da mogu sve usmjeriti onako kako to zamišljam.

  To utječe na moju obitelj, moje zdravlje i moj poslovni uspjeh. I to ne beznačajno.
  Od tada su mi narukvice stalni pratitelj. Daju mi snagu da mogu sve usmjeriti onako kako to zamišljam.

  Matilda R.
 • Jako sam zahvalna i oduševljena! Slađana je imala hrabrosti ovu ideju pretvoriti u stvarnost - ova je narukvica tako sjajna jer kao majka četvero djece nemam uvijek vremena razmišljati o tome kako ove velike brojeve zapisivati na svoje tijelo ili na papir te ih zatim vizualizirati.
  Ova narukvica mi pomaže kad imam vremena samo pogledati broj na ruci, također ga mogu izgovoriti i razmisliti. Kad ovo nosim, znam da djeluje svake minute.

  Tako sam zahvalna Slađani na njenoj hrabrosti i njezinoj misiji koju nosi, poboljšati život ljudi tim sjajnim narukvicama, učiniti ih sretnijima, bogatijima, kako bi ih učinili zdravijima. Pozitivna energija koju Slađana unosi u ove narukvice čini njihov učinak još snažnijim. Hvala Slađani na hrabrosti i želim ti svaki uspjeh!

  Anastasia
 • Već dobro poznajem cijelu metodu, ali s obzirom na to da sam imala vaše narukvica na ruci, imam određenu svjesnost snage brojeva.

  U svakodnevnom životu zaboravljate sebe i mnoge druge važne stvari, kroz obitelj, posao i stres. Ova me narukvica uvijek malo podsjetila na važne stvari u životu, također više na to što se ovdje i sada fokusiram na jasnoću, na ono što želim postići, na svoje ciljeve.
  Nisu drastične promjene, ali promjene se događaju. Osjećam da se u mom životu događa mnogo novih stvari, koje također mogu svjesnije prihvatiti.

  Karolina
 • Hvala vam što ste mi promijenili život u pozitivnom smislu. Svi koji me poznaju znaju da sam prilično skeptična i ne vjerujem brzo u stvari koje ne mogu shvatiti. Moja mi je majka dala narukvicu za Djeda Mraza. Nosim ga dan i noć od tada. Nosim ga u svakoj prilici: jedem, spavam, tuširam se i čak idem vježbati s njom. Lagana je i jedva je osjećam kad je nosim - ali osjećam snagu koju mi daje. ... i mislim da je mega sladak u ružičastoj boji sa srebrom.

  Majka mi je dala unutarnji mir, također mi je bio jako potreban. Ne znam pomažu li mi brojke. Vjerujem da mi sjećanje i svakodnevno viđenje narukvice pomažu u pronalaženju i zadržavanju unutarnjeg mira.

  Puno ti hvala, Slađana, bez tebe ne bih imala samopouzdanja da se čak i nosim sa svojim unutarnjim mirom.

  S ljubavlju i zahvalnošću

  Chantal T.