Nakit za novu svjest

Tko smo mi

Adresa naše web stranice je: https://iosono-jewellery.com.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo?

Komentari

Kada posjetitelji pišu komentare na web stranici, prikupljamo podatke koji se prikazuju u obrascu za komentare, kao i IP adresu posjetitelja i niz korisničkog agenta (to se koristi za identifikaciju preglednika) kako bi podržali otkrivanje neželjene pošte.
Anonimni niz znakova (koji se nazivaju i hash) može se stvoriti s vaše adrese e-pošte i poslati usluzi Gravatar kako bi provjerili da li ga koristite. Izjavu o zaštiti podataka usluge Gravatar možete pronaći ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon što je vaš komentar odobren, vaša je profilna slika javno vidljiva u kontekstu vašeg komentara.

Media

Ako ste registrirani korisnik i prenosite fotografije na ovu web stranicu, izbjegavajte slanje fotografija s EXIF GPS lokacijom. Posjetitelji ove web stranice mogu preuzeti fotografije koje su pohranjene na ovoj web stranici i izvući podatke o njihovoj lokaciji.

Obrasci za kontakt

Kolačići

Ako napišete komentar na našoj web stranici, to može biti pristanak za spremanje vašeg imena, adrese e-pošte i web mjesta u kolačiće. Ovo je praktična funkcija tako da ne morate ponovno unositi sve ove podatke ako napišete novi komentar. Ovi se kolačići čuvaju godinu dana.
Ako imate račun i prijavite se na ovu web stranicu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite preglednik.
Kada se prijavite, postavit ćemo neke kolačiće za spremanje vaših podataka za prijavu i mogućnosti prikaza. Kolačići za prijavu ističu nakon dva dana, a kolačići za opcije prikaza nakon jedne godine. Ako prilikom registracije odaberete “Ostanite prijavljeni”, registracija će se održavati dva tjedna. Kada se odjavite sa svog računa, kolačići za prijavu se brišu.
Kada uredite ili objavite članak, dodatni kolačić sprema se u vaš preglednik. Ovaj kolačić ne sadrži nikakve osobne podatke i odnosi se samo na ID posta članka koji ste upravo uredili. Kolačić istječe nakon jednog dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica

Članci na ovoj web stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. Videozapisi, slike, članci itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web mjesta ponaša se točno kao da je posjetitelj posjetio drugo web mjesto.
Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugrađivati dodatne usluge praćenja od trećih strana i bilježiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući i vašu interakciju s ugrađenim sadržajem, ako imate račun i prijavljeni ste na ovoj web stranici.

Usluge analize

S kim dijelimo vaše podatke

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako napišete komentar, on će se spremati na neodređeno vrijeme, uključujući metapodatke. Na ovaj način, automatski možemo prepoznati i odobriti daljnje komentare, umjesto da ih držimo u redu za moderiranje.
Za korisnike koji se registriraju na našoj web stranici, također spremamo osobne podatke koje daju u svojim korisničkim profilima. Svi korisnici mogu u bilo kojem trenutku vidjeti, promijeniti ili izbrisati svoje osobne podatke (korisničko ime se ne može promijeniti). Administratori web mjesta mogu također pregledati i promijeniti te podatke.

Koja prava imate na svoje podatke

Ako imate račun na ovom web mjestu ili imate pisane komentare, možete zatražiti izvoz svojih osobnih podataka, uključujući sve podatke koje ste nam dali. Osim toga, možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje smo o vama pohranili. To ne uključuje podatke koje moramo čuvati iz administrativnih, pravnih ili sigurnosnih razloga.

Gdje šaljemo vaše podatke

Komentari posjetitelja mogli bi se provjeriti pomoću automatizirane usluge otkrivanja neželjene pošte.

Vaše kontakt informacije

Daljnje informacije

Kako štitimo vaše podatke

Koje mjere nudimo u slučaju kršenja zaštite podataka

Od kojih trećih pružatelja podataka dobivamo podatke

Što automatizirano odlučivanje i / ili profiliranje radimo s korisničkim podacima

Industrijski bonitetni regulatorni zahtjevi